Hälytysajoneuvot

KORIRAKENTEEN KORJAUS, HUOLTO- JA MUUTOSTYÖT
Ambulanssit, miehistöautot, henkilöautot ja perävaunut

Varmista ensin takuuasiat auton korirakentajalta, jos takuu voimassa.
Ambulansseja emme valmista, vain korjaus ja huolto

Korirakenne 

Korirakenteen korjaus, huolto ja sähkötyöt 12v/230v/ELEDUX.  Rakenteissa tulee usein kulumista ja rikkoutumista. Rakenteiden korjaaminen tai uusiminen kannattaa tehdä ajoissa, jotta ajoneuvo pysyy rakenteellisesti siinä kunnossa kuin se on suunniteltu.  Sähkötyöt ja vian etsinnät kuuluvat myös palveluumme.

Lisävarusteet

Lisävarusteet on suuri osa hälytysajoneuvojen varustelua. Varusteiden ja telineiden muutokset laiteuudistuksien myötä väistämätöntä nykypäivän muuttuvissa tilanteissa. Hyvällä näkemyksellä pystymme auttamaan kokonaisuuden toteutuksessa. 

Lisävarusteet ulkopuoli

Hälytysajoneuvojen ulkopuoliset varusteet voivat olla valorautoja, astinlautoja ym. Lisävarusteet vaativat huoltoa, korjausta tai uusimista. Vaurioitunut varuste on hyvä korjata ajoissa, jotta vältytään lisävaurioilta. 

Rakentaminen (mieheistö, henkilöautot, muu kuljetus kalusto)

Ajoneuvojen varustelu: Lisälaiteasennukset tilaajan päätelaitteilla. Kyseisessä autossa varustelujen määrä on pieni ja pystymme hyvin vastaamaan kysyntään. Auto on aina tapauskohtainen ja erikseen räätälöity.

Sähkötyöt (useita järjestelmiä), majakat, työvalot, lisävalot, hälytyslaiteet, valoraudat, kylkiputket, lavakaaret, vaneroinnit, hyllyratkaisut, teippaus, sisäpuoleiset pienet muutostyöt.

Perävaunujen muutostyöt: Perävaunuissa tulee muutoksia ja tarvitaan myös kaluston uusiutuessa rakenteelista sisätilamuutosta niin telineiden, sähköjen, valojen, hyllyjen, kuin muidenkin osilta. Jos meiltä ei saa jotain niin semmoinen kyllä räätälöidään. Kysymällä selviää.

Muutostyöt

Ajoneuvoihin tulee tarpeita ajoneuvon tarpeen muuttuessa kalustoratkaisuille, hyllymuutoksille tai jopa sisätilan täydelliselle muutokselle. Ajoneuvon käytön muuttuessa muutetaan asiakkaan ehdoilla. Tarjoamme räätälöidyt vaneroinnit laadukkailla cnc koneistetuilla pinnotetuilla vanerilevyillä tai räätälöiden, erikoisempia hylly- tai sisätilamuutoksia. Hyllyratkaisuja löytyy 4 valmistajan malleja, joista voidaan räätälöidä juuri haluamasi vakioratkaisut. Lisäksi vedettävät hyllyt ratkaistaan erikoismitoilla ja käyttötarvikkeidenne mukaan. Pyrimme vastaaman kaikkeen muutostarpeeseen asiakkaan toivomalla tavalla.

Helppous

Varaosat ja lisävarusteet 

Nopeat korjausaikataulut, meillä päämääränä pitää asiakkaan pyörät pyörimässä.

Tarjouspyyntöihin nopeat reagoinnit.

Kaluston nouto ja palautus tarvittaessa.

ASIAKASLÄHTÖISYYS:

Asiakas kertoo meille kokonaisuudesta, josta lähdemme suunnittelemaan valmista toimivaa ratkaisua. Laadukkaat tuotteet, joita käytämme takaavat aina hyvän lopputuloksen.

Auton ollessa rakennusvaiheessa voimme yhtäaikaisesti toteuttaa esim. myös auton teippauksen, numeroinnit, pinnoitukset yms.

Vastaamme tarjouspyyntöön / ennakkokyselyyn mahdollisimman nopeasti, voit myös soittaa 0400 932 400