Tervetuloa PKP Solutionsin koulutuksiin!

Koulutamme ammattitaidolla ja kokemuksella. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina räätälöityä koulutusta juuri teidän tarpeisiinne, ja siksi koulutamme siellä missä henkilöstö on. Olipa kyseessä sitten Tulityökorttikoulutus, alkusammutuskoulutus, työturvallisuuskoulutus, tieturvakoulutus tai mikä tahansa ammattipätevyyskoulutus, meillä on ratkaisu.

Koulutuksistamme saat aina kortin, joka kertoo, että koulutus on suoritettu. Takaamme, että koulutuksemme ovat laadukkaita ja täyttävät kaikki vaaditut standardit.

Räätälöimme myös hinnat juuri teille sopiviksi. Haluamme varmistaa, että koulutuksemme ovat saatavilla kaikille, ja siksi tarjoamme kilpailukykyiset hinnat.

Koulutuksemme voivat olla lähikoulutuksia tai tarvittaessa voit suorittaa ne verkossa. Joustavuus on meille tärkeää, ja siksi pyrimme tarjoamaan vaihtoehtoja, jotka sopivat teidän aikatauluillenne ja tarpeisiinne.

Tarjoamme myös suunnittelua askarruttaviin asioihin, kuten tulityösuunnitelmiin, pelastussuunnitelmiin ja muihin työturvallisuuteen liittyviin suunnitelmiin. Meillä on asiantunteva tiimi, joka auttaa teitä luomaan turvallisen ja toimivan työympäristön.

Liity mukaan ja varmista, että sinulla ja henkilöstölläsi on tarvittavat tiedot ja taidot turvallisen työskentelyn varmistamiseksi. Ota yhteyttä meihin, ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutuskokonaisuus!

Järjestämme koulutuksia koko Suomen alueella, ja tarvittaessa taivumme nopeaankin reagointiin, jos koulutustarve on kiireinen.

Kirjoita tekstisi tähän...