KIRJALLISET SUUNNITELMAT, TOTEUTUS

Suunnittelu ja toteutus palvelumme

Suunnittelemme ja toteutamme tilaajan kanssa yhteistyössä yrityksenne Tulityö sunnitelmat, valvonnat, tulityöluvat, tarvittaessa valvonta, tarvittavia ensiapu suunnitelmia ja ohjeistuksia. Ensiapuvälineiden kartoitus ja myynti. Liikennejärjestelyt, suunnitelmat, liikenne laskennat, tarvittaessa liikennejärjestelyihin yhteistyökumppanin välineistö. Suunnitelmiin ja toteutuksiin mahtuu paljon muitakin palveluita, suosittelemme yhteydenottoa myös muissa asioissa. Me yritämme auttaa.

Yhteydenotto

Yritys ottaa yhteyttä meihin. Tulemme pyytämään mahdollisimman paljon tietoa, haluamme myös käydä kohteessa hyvinkin usein tutustumassa. Yhteydenoton ja riittävän materiaalin jälkeen käymme läpi kokonaisuutta meidän tiimissä. Annamme kokonaisuudesta oli se iso tai pieni tarjouksen ja luonnollisesti toivomme sen johtavan tilaukseen. tarjouksen muuttaminen on myös mahdollista jälkikäteen jos tilaajalla tulee suunnitelmiin muutoksia. Valmiit suunnitelmat ja valmiit työt eivät ole muutettavissa.

Tiimi

Tiimi kokoontuu. Luomme ajatuksen ja ehkä jo hiukan suunnitelmaa kokonaisuudesta. 

Esittelemme

Esittelemme yritykselle ajatukset/suunnitelmat vedoksena. Tehdään tarvittavia muutoksia ja sen jälkeen valmis malli/ohje/suunnitelma. 

Käynti ja esittely

Tulemme käymään ja katsotaan yhdessä läpi kokonaisuus. Kokonaisuus myös toteutuksesta ja toteutuksen läpivieminen. Kaikki mahdollinen mikä vaikuttaa suunnitteluun ja toteutukseen on hyvä vielä käydä läpi.

Aloitus

Sovitaan kaikki aikataulut, toteutuksen raportoinnit, läpiviemisen viikkopalaverit/raportointi.