PYYDÄ TARJOUS RYHMÄLLESI
Koulutuksia Jokaiselle – Kokemuksella Laadukasta Osaamista

Olemme ylpeitä tarjotessamme monipuolisia koulutuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten ryhmien ja ammattialojen tarpeisiin. Vuosien kokemuksella olemme erikoistuneet kuljettajan ammattipätevyysjatkokoulutuksiin sekä muihin olennaisiin turvallisuuskoulutuksiin.

Kattavat koulutusratkaisut kaikille ryhmille ja aloille

Tarjoamme koulutuksia ryhmille riippumatta alan luonteesta. Olipa kyse sitten ensiapusta, AED:stä, alkusammutuksesta, tulitöistä, turvallisuuskoulutuksesta tai raskaan liikenteen ammattipätevyyskoulutuksista, meillä on tarjota kattava valikoima koulutuksia.

Räätälöityjä Koulutuksia Ympäri Suomen – Sinun Tarpeisiisi Sovitettuna

Koulutuksemme ovat räätälöityjä ja järjestettävissä ympäri Suomen. Haluamme varmistaa, että koulutus vastaa juuri sinun tai ryhmäsi tarpeisiin ja sijaintiinne.

Koulutuslaadun Takaa Pätevät Kouluttajat

Koulutuksiemme laadun takaavat kouluttajamme, joilla on hyväksytty kouluttajalisenssi tai terveydenhuollontutkinto. Tämä oikeuttaa KELA-tuen hakemiseen ensiapukoulutuksissamme, mikä on osa sitoutumistamme tarjota korkealaatuista ja pätevää koulutusta.

Tervetuloa oppimaan ja kehittymään kanssamme – tarjoamme koulutusratkaisuja, jotka vahvistavat osaamistanne ja turvallisuuttanne.